Navigatie
Home
Over DTV-vzw
Nieuwsarchief

Weblinks
Contact
Agenda
24/10/24 Save the date


Klik hier voor een lijst met afgelopen evenementen.
Login
Gebruikernaam

Wachtwoord

Onthoud gegevens


Nog geen lid?
Klik hier om U te registreren.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Sponsors
Met dank aan:
Het DTV bestuur wenst u een prettig eindejaar.


Ook al was 2015 een turbulent en druk jaar, toch konden we jullie, zoals steeds, een mooi en gevarieerd programma aanbieden.
Na vele jaren trouwe dienst heeft Marc Martin zijn functie als secretaris en webmaster neergelegd. Het hiaat dat Marc na liet is met veel inzet opgevuld door Nicolai Vroonen.
We staan zoals steeds open voor nieuwe mensen met nieuwe ideeën. Jullie kunnen zich steeds kandidaat stellen door een mail te sturen naar info@dtv-vzw.be.

Onze locatie voor onze eerste studieavond werd recent gecanceld. Daarom doen we graag een beroep op jullie. Indien er iemand graag gastheer zou zijn voor onze eerste studieavond aarzel dan niet om ons te contacteren. (info@dtv-vzw.be)

Op 19 mei 2016 organiseren we in Grootbijgaarden een studienamiddag. Het thema van de studienamiddag is “continue therapieën”.

Een tweede studieavond zal doorgaan in Geraardsbergen. Een juiste datum hebben we nog niet maar deze zal naar jaarlijkse gewoonte doorgaan in de maand oktober of november maar daarvoor is nog voldoende tijd om jullie tijdig op de hoogte te brengen van een juiste datum en uur.

In naam van het voltallige bestuur wens ik u een gelukkig en gezond nieuwjaar. Wij hopen u te kunnen verwelkomen op onze bijeenkomsten en teken met de meeste hoogachting,

Namens het bestuur van de D.T.V. vzw

Peter Stockman
Voorzitter DTV-vzw

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

U dient in te loggen of aan te melden als lid om een Waardering op te kunnen geven.

Er zijn nog geen Waarderingen geplaatst.