Vacature: Technieker medische technologie afdeling dialyse - AZ Sint-Lucas Gent
Geplaatst door Nicolai Vroonen op 04 februari 2021
De dienst medische technologie van het AZ Sint-Lucas te Gent is op zoek naar een dialyse technicus voor hun team te versterken.

Uitgebreid Nieuws

Technieker medische technologie


Als modern en innovatief ziekenhuis zijn wij sterk geïnformatiseerd en werken we met de nieuwste technologieën. De afdeling Medische Informatie Technologie bestaat uit twee diensten, nl. de dienst IT en de dienst Medische Technologie. Ons team Medische technologie is onderverdeeld in een groep technici die instaan voor de algemene toestellen binnen het ziekenhuis en een groep specifiek voor de afdeling dialyse. We zijn een dynamisch team waar humor geapprecieerd wordt. Onze 11 medewerkers werken bij voorkeur pragmatisch en halen vooral voldoening uit het helpen en ondersteunen van de andere medewerkers binnen het ziekenhuis. Als technieker binnen dit team sta je in voor het preventief onderhoud en de herstellingen aan de medisch – technische apparatuur (hardware en software) binnen jouw eigen vakdomein en geef je advies en uitleg aan gebruikers zodat accurate en veilige medische apparatuur ter beschikking is voor onze artsen en medewerkers.


Wat zijn jouw taken?ProfielOns aanbodVerneem je graag nog meer over onze aantrekkelijke extralegale voordelen? Neem dan gerust een kijkje op: http://www.azstlucas.be/werken-bij-az-sint-lucas/waarom-az-sint-lucas/aantrekkelijke-voordelen 

Bedrijf


AZ Sint-Lucas is een warm ziekenhuis in hartje Gent waar deskundige artsen en medewerkers je met open armen ontvangen. Ons open karakter, moderne infrastructuur en collegiale werkomgeving zorgen ervoor dat het hier aangenaam werken is. We ondersteunen jou graag in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling én bieden als opleidend ziekenhuis tal van stageplekken. Het ziekenhuis telt 787 bedden hospitalisatie en 122 bedden dagziekenhuis, er werken 230 artsen en 2.250 medewerkers. Hecht jij net als ons groot belang aan waarden zoals deskundigheid, openheid, vriendelijkheid, collegialiteit en patiëntgerichtheid? Dan verwelkomen wij jou graag in ons ziekenhuis als nieuwe collega.

Contact


Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Evi Van de Steene, medewerker werving & selectie, op het nummer 09 224 58 15.


AZ Sint-Lucas & Volkskliniek
Dienst personeel & organisatie
Groenebriel 1
9000 Gent

INTERESSE?

Stuur dan zo snel mogelijk jouw brief met cv elektronisch door via onze jobsite.
Website AZ St-Lucas